Boeken = simpel

Daan

(5)
Privéles
Locatie Capelseweg
vanaf € 19 per 30 min.
Locatie Capelseweg
vanaf € 19 per 30 min.

Drummer van o.a. Naaz

Daan van Kasteren studeerde lichte muziek en jazz aan het conservatorium van Amsterdam. Daan speelt actief in verschillende bands en heeft een ruime ervaring met het geven van drumles. Daan is een allround drummer en kan je dus helpen met uiteenlopende stijlen. Zijn specialiteit is echter jazz (swing, bigband, bebop).

Getoerd door Brazilië

Ook wanneer je denkt over een conservatoriumstudie jazz/ lichte muziek kan Daan je hierop voorbereiden. Naast jazz speelt Daan veel Braziliaanse muziek en heeft hij een eigen band waarmee hij heeft getoerd door Brazilië. Daan geeft drumles in locatie Capelseweg in Capelle aan den IJssel.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Capelseweg in Capelle aan den IJssel. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens. Let op: wegens de coronamaatregelen kan de docent aanbieden om de lessen op dit moment via video te laten verlopen.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost € 10. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Daan

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.