Boeken = simpel

Locatie: Locatie Capelseweg
Privéles
Gitaarles
Pianoles
Songwriting
ma
di
wo
do
vr
za
zo

🎼 Singer songwriter Charl Delemarre

Hallo! Mijn naam is Charl Delemarre. Ik ben 28 jaar en ik woon in Rotterdam. Al op jonge leeftijd was ik veel met muziek bezig; Ik speel sinds m’n 6e jaar piano en heb mijn eerste liedje geschreven toen ik veertien was. Toen ik negentien was, heb ik een rondreis gemaakt van een half jaar door India. Deze reis heeft mij muzikaal enorm geïnspireerd en hierna besloot ik songwriter te worden en heb ik mee gedaan aan het televisie programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Ik heb 2 jaar Songwriting gestudeerd op het conservatorium van Rotterdam (Codarts) en heb daar les gehad in piano, gitaar en zang. In 2014 won ik de Grote Prijs van Rotterdam en de Grote prijs van Nederland, en sindsdien timmer ik aan de weg als muzikant met een eigen Nederlands repertoire. Ik speelde onder andere 35 shows Popronde shows, tekende een platencontract bij SONY Benelux, stond verscheidene keren bij De Wereld Draait Door, speelde een eigen show op Pinkpop, deed 40 keer het voorprogramma van De Dijk en 30 keer het voorprogramma van Guus Meeuwis. Ik heb 2 EP’s gereleased, De Bekentenis (2014) en CHARL (2016), en momenteel ben ik bezig met de opnames van mijn debuut album.

🎶 Songwriting

Mijn grootste liefde is het schrijven van liedjes en daarmee het overbrengen van emotie. Daarom help ik jou met alle liefde! Hoe vind je inspiratie? Hoe vertaal je je gedachten en emoties naar tekst en muziek? Tijdens Songwriting lessen gaan we samen ontdekken waar jouw kracht ligt als songwriter en hoe je dat ten volste kunt inzetten! Of je nu nog nooit een lied hebt geschreven of juist al flink op weg bent; ik help je graag een betere songwriter te worden. Welke liedjes luister je graag? Wat zou je zelf het liefste schrijven? Samen kunnen we de songs van jouw favoriete artiesten analyseren en jouw ideeën omzetten in een eigen nummer. Wat wil jij bereiken? De lessen draaien volledig om jouw doel en wat jij nodig hebt. Naast songwriting kan ik je ook helpen bij je performance, instrumentale ondersteuning, zang en het zelfstandig opnemen van liedjes. Het bespelen van een instrument is handig, maar zeker niet noodzakelijk ; )

🎶 Gitaarles /Pianoles

Ik geef vooral gitaarles en pianoles aan beginners tot semi-gevorderden. Voor gitaar beheers ik akoestisch en elektrisch. Iedereen is anders en iedereen heeft een ander doel als muzikant. Wil jij graag leren om anderen muzikaal begeleiden, wil je je muziek-technisch verder ontwikkelen of bijvoorbeeld je eigen nummers leren schrijven? Ik kan je helpen. We creëren samen een lesprogramma rondom jouw doel.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Capelseweg in Capelle aan den IJssel. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Charl