Boeken = simpel

Carmen

(8)
Deskundig
Vriendelijk
Enthousiast
Thuisstudio Katendrechtse Lagedijk
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Katendrechtse Lagedijk
vanaf€ 20per 30 min.

Verliefd op de dwarsfluit

Al sinds mijn 6e ben ik verliefd op de dwarsfluit. De warme geluiden en flexibiliteit van het instrument heb ik kunnen zien, horen en ervaren tijdens een concert en mijn keuze was ter plekke gemaakt. Ik heb mijn bachelor fluit en pedagogiek behaald in Madrid, en mijn master aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Muziek is mijn leven en ik probeer om de liefde voor muziek ook bij mijn studenten op te wekken!

Basistechniek en creativiteit

Tijdens mijn lessen creëer ik een vriendelijke en ontspannende sfeer waarin mijn leerlingen zich veilig voelen. Ik vind het belangrijk om een goede basistechniek te ontwikkelen, bestaande uit goede houding, toon en ademhaling. Daarnaast is creativiteit een belangrijk aspect van de lessen.De les begint met ademhalingsoefeningen en spelletjes. Daarna focus ik op toon en gehoortraining door oefeningen zoals het werken toonladders. Daarna werken we aan het opbouwen van repertoire! Misschien vraag je je af hoeveel je moet oefenen. 10-15 minuten oefenen per dag prima is een goede voorbereiding voor de dwarsfluitles en ook een goed begin om een nieuwe gewoonte aan te leren.Heb je tijdens de proefles nog geen dwarsfluit? Maak je geen zorgen, ik leen je een dwarsfluit! Boek nu je eerste proefles en wie weet, speel jij over een paar maanden al je eerste muziek op de dwarsfluit!

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Carmen

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.