Boeken = simpel

Bas

Thuisstudio Heysterbachstraat
vanaf € 22,50 per 30 min.
Privéles
Thuisstudio Heysterbachstraat
vanaf € 22,50 per 30 min.

Hoi! Ik ben Bas van Nienes, 36 jaar en woon in Dordrecht. Al op jonge leeftijd was ik veel met muziek bezig, ik begon op een oude Spaanse gitaar van mijn vader en kroop al snel achter de piano. Toen ik 13 was schreef ik mijn eerste liedje en niet veel later begon ik mijn eerste bandje. Door de jaren heen ben ik mezelf blijven ontwikkelen en groeide de liefde voor het schrijven van liedjes meer en meer.

Singer-songwriter duo

Ik maakte deel uit van het singer-songwriter duo Anderson waarmee ik in 2004 de publieksprijs won van ‘De grote prijs van Nederland’, we maakten twee albums en tourden internationaal van Japan tot Amerika en Scandinavië. Ook schreef en zong ik in de rockband ‘The spirit that guides us’ en maakte deel uit van het kerst collectief  ‘How to throw a christmas party’ waarmee we in 2011 bij De Wereld Draait Door speelden. Ik heb nu ruim 20 jaar ervaring als singer-songwriter in veel verschillende stijlen. Momenteel schrijf ik voor mijn internationale pop project DANSU (10 miljoen streams en featured on Spotify’s Global Viral top 50).

Songwriting lessen

Ik vind het schrijven van liedjes het mooiste wat er is en help jou als songwriter met alle liefde verder! Of je nu net begint of al wat op de plank hebt liggen ik help je graag een betere songwriter te worden. Tijdens de songwriting lessen gaan we samen ontdekken wat jou uniek maakt en waar jou kracht ligt als songwriter en hoe je dat ten volste kunt inzetten! Mocht je dit willen kan ik je ook verder helpen en adviseren wat betreft; instrumentale ondersteuning, spelen met band, live optreden, zelfstandig opnemen van liedjes, music en marketing etc.

Gitaarlessen
Wil je graag jezelf begeleiden op gitaar dan help ik je daarmee graag op weg!
Ik kan je de basis leren van het gitaarspelen en hoe je dit goed kunt gebruiken en kunt integreren in het schrijven van liedjes.
Het lijkt me super leuk om met je aan de slag te gaan!

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Heysterbachstraat in Dordrecht. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens. Let op: wegens de coronamaatregelen kan de docent aanbieden om de lessen op dit moment via video te laten verlopen.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost € 20. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Bas

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.