Boeken = simpel

Bart

Thuisstudio Grubbenvorststraat
vanaf€ 25per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Grubbenvorststraat
vanaf€ 25per 30 min.

Introductie

Mijn naam is Bart Hennephof, ik ben zo’n 20 jaar actief als professioneel muzikant en leraar. Mijn moeder speelde altijd al gitaar, zij heeft mij geïnspireerd om de gitaar (haar gitaar) op te pakken. Ik houd van een breed scala aan muziek stijlen; van klassiek tot singer-songwriter, van wereldmuziek tot elektronische muziek, maar ik ben gespecialiseerd in pop/rock en metal.

Mijn lessen pas ik aan op de leerling: wat wil je leren, wat wil je uiteindelijk kunnen, en samen zoeken we naar een stapsgewijs plan om zo je skills te verbeteren.

Muziek theorie

In mijn lessen vind ik het leuk om samen nummers te leren, en aan de hand daarvan vind ik het ook leuk om de theorie achter een nummer te bekijken: welke ladders worden er gebruikt, welke akkoorden etc.
Los van nummers leren is het altijd goed om theorie te oefenen: Gehoortraining, ladders leren, akkoorden etc. Kennis van de gitaarhals is ook erg belangrijk; ik heb leuke oefeningen om daar stapsgewijs aan te werken, zonder dat het hersenloos stampen hoeft te zijn.

Textures

Ik heb 17 jaar lang in de Nederlandse metal band Textures gezeten. Daarmee hebben we 5 full-length albums gemaakt, en hebben we heel de wereld over getourd.
In mijn lessen is er plek om de nummers van Textures uit te leggen, en eens te kijken wat er allemaal gebeurd in de muziek.

Ritme gevoel trainen

Veel gitaristen zijn bezig met solo’s, wat erg leuk is, maar nog belangrijker is het om goed RITME te kunnen spelen.
Ik heb leuke oefeningen voor elk niveau, om je ritmegevoel te trainen, zodat je uiteindelijk met van alles goed mee kunt spelen.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Bart

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.