Boeken = simpel

Auke

(1)
Ervaren
Enthousiast
Deskundig
Locatie Wijkcentrum De Propeller
vanaf€ 22per 30 min.
Privéles
Locatie Wijkcentrum De Propeller
vanaf€ 22per 30 min.

Introductie

Mijn naam is Auke de Vries, drummer, docent en componist wonende in Rotterdam. Op het moment ben ik actief bij verschillende jazzformaties in Rotterdam, drum ik in het Jong Metropole en maak deel uit van de Utrechtse rockband SULTAN. Met twee ouders als muzikant was het vanzelfsprekend voor mij om ook te beginnen met het leren van een instrument. Op mijn zevende besloot ik dat het voor mij de drums waren en begon toen bij de lokale muziekschool in Houten. Gedurende mijn middelbare schooltijd speelde ik in verschillende bandjes waarmee we ook onze eigen muziek schreven. Na een aantal keer van drumdocent te zijn gewisseld belande ik rond mijn 16e bij een docent in Amsterdam die mij kennis liet maken met jazz. Ik vond dat zo gaaf dat ik besloot hier mijn studie van te maken en ben zo op het conservatorium van Rotterdam beland. Sindsdien heb ik met de Codarts Big Band de tweede prijs gewonnen bij de International Big Band Contest Hoofddorp, opgetreden met Shirma Rouse en de Codarts Big Band ter ere van 100 jaar jazz in Rotterdam, in venues gespeeld als Lantarenvenster, Paradiso en de Melkweg en heb ik getoured met het Jong Metropole.

Wat kun je verwachten?

Zelf speel en luister ik veel verschillende soorten muziek en kan mij in mijn lesaanbod dan ook goed aanpassen aan de wensen van de leerling. Ik vind het belangrijk iedere leerling persoonlijk te benaderen en om samen de inhoud van de lessen te bepalen. In de lessen zullen fundamentele vaardigheden als techniek, coördinatie, timing en sound behandeld worden, maar altijd op een levendige manier zonder verlies van speelplezier! (want wat is er nou leuker dan gewoon lekker los gaan achter je drumstel?)

Lijkt dit je wat? Boek dan een proefles en dan zie ik je in het drumlokaal!

Drumles

Bij de drumles gaan we samen kijken naar wat jij uit de lessen wilt halen: wil je lekker in een band kunnen spelen met vrienden/vriendinnen, thuis met je koptelefoon op je favoriete muziek meespelen of juist een technisch drummonster worden? Alles is mogelijk! Gebaseerd op de muziek die jij leuk vindt zullen we kijken naar grooves en fills die daarbij passen, maar daarnaast gaan we ook werken aan brede vaardigheden die voor elke muzieksoort van pas komen.

Muziektheorie

Heb je binnenkort een toelating voor het conservatorium, heb je muziek als examenvak op de middelbare school of ben je een producer en wil je meer weten over melodie en harmonie? Met kennis van muziektheorie krijg je meer inzicht over hoe muziek in elkaar zit, waar je veel profijt van hebt als muzikant, songwriter of producer.

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Auke

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.