Boeken = simpel

Armel

(1)
Vriendelijk
Goed met kinderen
Enthousiast
Thuisstudio Stadhoudersweg
en 1 andere locatie
vanaf€ 21per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Stadhoudersweg
en 1 andere locatie
vanaf€ 21per 30 min.

Gitarist RONDÉ

Introductie

Mijn naam is Armel Paap, geboren in Amersfoort in 1993. In mijn jeugd ben ik vroeg begonnen met het volgen van muziekles, dit was vaak het lichtpuntje van mijn week. Ik ben begonnen met drumles en later in mijn tienerjaren ging ik gitaar spelen.

Het meest geleerd van mijn vader. Later ben ik het internet op gegaan om nieuwe dingen te leren. Op mijn 16de ben ik op gitaarles gegaan bij Eelke Mastebroek (voormalig gitarist Rigby en Handsome Poets). Toen ik 14 was heb ik op school een bandje gevormd met een paar vrienden. Ik luisterde veel harde gitaarmuziek zoals Punk, Rock en Metal, dus dat was ook wat we met de band het liefste maakten. We traden op in kroegen en deden mee aan bandwedstrijden in de stad.

Studie

Na de middelbare school werd ik aangenomen op de Herman Brood Academie in Utrecht. Daar volgde ik de opleiding Artiest Muzikant en mijn hoofdvak was uiteraard gitaar.
Hier had ik de eer om les te krijgen van mensen uit de Nederlandse Popwereld  zoals Rogier Wagenaar (van o.a. Alain Clark) en Maarten van Damme (van o.a. Abel en Racoon). Op de Herman Brood Academie is voor mij het echte avontuur als muzikant begonnen.
Op de Herman Brood Academie heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van gitaar maar ook op het gebied van muziektheorie, productie en de muziekindustrie. Het was super om op een opleiding te zitten met mensen die allemaal hetzelfde doel hadden; muziek maken.

Band

In het tweede jaar van de opleiding vormde ik voor een schoolopdracht de band RONDÉ. Samen met klasgenoten begonnen we aan iets waar we niet van hadden verwacht dat dit het begin van een muzikale carrière zou zijn. Sinds 2015 zijn we met RONDÉ aan de weg aan het timmeren. We hebben drukke zomers achter de rug met festivals als Appelpop, Concert at Sea en Lowlands. We zijn door het jaar heen druk bezig met het schrijven en produceren van nieuwe muziek, waarbij we alles samen doen.

Gitaarles

Als gitaardocent kan ik je begeleiden in het vinden van je eigen muzikale benadering. We zullen het hebben over wat je leuk vindt om te luisteren, of je zelf muziek zou willen schrijven of dat je het liefst de snelste gitarist wil worden. Dit gaat samen met technische oefeningen en theorie. Ik heb thuis genoeg extra gitaren om uit te lenen tijdens de lessen.

Voor zowel akoestische gitaar als elektrische gitaar kun je bij mij terecht. Ik zal je ondersteunen met je eigen weg te vinden in de muziek, met als doel om met zo veel mogelijk plezier de gitaar ontdekken.

Muziekproductie:

Als muziekproductie-docent ben ik bekend met de programma’s Logic Pro en Ableton Live. Over beide programma’s kan ik je in ieder geval de basis leren. Over de jaren ben ik zelf veel bezig geweest met het maken van Lo-Fi/hiphop beats maar ook popliedjes en meer elektronische muziek. Hiervoor is het handig om in het bezit te zijn van een laptop met een versie van Logic Pro of Ableton Live.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Armel

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.