Boeken = simpel

Annegreeth

(5)
Enthousiast
Deskundig
Vriendelijk
Thuisstudio Ieplaan
vanaf€ 22,50per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Ieplaan
vanaf€ 22,50per 30 min.

Introductie

Wil jij graag beter leren zingen en het maximale uit je stem halen? Die ene hoge noot halen? Dat ene nummer waarvan je denkt dat het onmogelijk is! Of wil je juist begeleiding en advies omdat je een auditie hebt of een nummer gaat zingen, zoals op een bruiloft of speciale gelegenheid? Je stem ontdekken en je helemaal laten gaan? Allemaal redenen om eens langs te komen voor een proefles!

Mijn naam is Annegreeth en ik ben gepassioneerd zangeres! Voornamelijk heb ik in coverbands gezongen op allerlei gelegenheden, zoals bruiloften, partijen, ceremonies, bedrijfsfeesten door heel Nederland en tegenwoordig vaak in de restaurants op de boulevard in Scheveningen. Ook heb ik meer dan 10 jaar op luxe cruiseschepen gezongen en ben ik zodoende al zingend de wereld rondgereisd. Door dit werk heb ik een groot repertoire opgebouwd en heb ik veel ervaring opgedaan. Vooral het blijven ontwikkelen van de stem en steeds nieuwe uitdagingen aangaan motiveren mij om bij te leren en steeds nieuwe nummers te leren zingen. Hierdoor heb ik veel zanglessen en workshops gevolgd bij verschillende zangdocenten en heb ik gestudeerd aan de ‘Academie Voor Lichte Muziek’ in Lelystad, en de laatste jaren aan het ‘Universal Voice Institute’ in Amsterdam o.l.v Alberto ter Doest en Daan Smits. Hier heb ik inmiddels mijn diploma tot ‘vocal coach’  gehaald en ben ik klaar om deze praktische en doeltreffende zangmethode en mijn passie voor het zingen aan anderen door te geven!

Zangles

Tijdens de les werken we aan een opwarming, doen we technische oefeningen om de kwaliteit van je stem te verbeteren en werken we aan een nummer wat je hebt uitgezocht. De focus van de les kan variëren van techniek, tekst interpretatie of presentatie, het is maar net waar de behoefte ligt. Oefeningen krijg je vervolgens mee via Google Classroom waar we een digitale leeromgeving creëren en communiceren over de lessen en de oefeningen. Plezier staat voorop en jouw wensen staan centraal! Ik sta open voor iedereen, jong, oud, beginner of gevorderd. Nieuwsgierig? Kom een keertje langs voor een proefles!

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Annegreeth

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.