Boeken = simpel

Anna

Thuisstudio Ifftemalaan
vanaf€ 20per 30 min.
Privéles
Privéles aan huis
Thuisstudio Ifftemalaan
vanaf€ 20per 30 min.

Introductie

Ik ben Anna, ik begon met vioolspelen op 4 jarige leeftijd en gaf mijn eerste concert toen ik 6 was. Later ging ik klassiek viool studeren, mijn bachelor heb ik op het conservatorium in Groningen behaald en mijn master opleiding bij ArtEZ conservatorium in Zwolle. Ik geef vioollessen aan kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen en heb hierin inmiddels 10 jaar ervaring. Daarnaast speel ik in orkesten, heb regelmatig optredens met mijn strijkkwartet en heb ook solo optredens.

Vioolles

Iedereen is welkom voor een proefles, instrumenten in verschillende maten zijn aanwezig dus je hebt voor de proefles geen eigen instrument nodig. In mijn lessen staat plezier in muziek maken op 1! De eerste les maken wij gewoon leuk en gezellig, beginnen wij met een goede houding en ga ik de basis uitleggen. Daarna gaan wij beginnen met losse snaren spelen en een beetje noten lezen. Ik raad aan om tijdens de lessen dagelijks kort te oefenen. Dagelijks 10 minuten werkt beter dan eens per week een paar uur. Wil je samen met iemand anders les? Dit is ook mogelijk.

Eigen liedje

Mijn achtergrond ligt in de klassieke muziek, maar pop muziek, bekende nummers doe ik ook graag. De leerling mag altijd een voorstel doen als die iets leuk vindt en graag wil leren. Als je begint met een herkenbare liedje is het vaak makkelijker om te spelen.

Vioolles voor kinderen

Kinderen zijn welkom vanaf 4 jaar. Er zijn instrumenten aanwezig dus je hebt nog niet direct een eigen viool nodig. Je kunt zelf een (kinder)viool bij mij huren! Meer informatie hierover geef ik je graag tijdens een proefles.

Les aan huis

Ik ben ook beschikbaar voor les aan huis tot max. 20 km afstand.

Wil jij graag leren vioolspelen, kom maar kennismaken tijdens een proefles! Ik kijk ernaar uit!

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Anna

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.