Boeken = simpel

Angel

(1)
Inspirerend
Enthousiast
Deskundig
Locatie Haarlemmerstraatweg
en 2 andere locaties
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Haarlemmerstraatweg
en 2 andere locaties
vanaf€ 20per 30 min.

Over mij

Hi! Mijn naam is Angel, ik ben producer en songwrit(st)er. Sinds mijn 17e ben ik actief in het werkveld, ik heb o.a. gewerkt met NERVO (bekend van ‘When Love Takes Over’, ‘Like Home’, ‘Best Friend’), Sofi Tukker (bekend van ‘Best Friend, Purple Hat’), Quintino (bekend van ‘Epic’), MOTi (bekend van ‘Virus ft. Martin Garrix’), Icona Pop (bekend van ‘I Love It’) en nog veel meer. 🙂 Momenteel studeer ik aan het Conservatorium in Haarlem, in de richting elektronische muziek.

De genres waarin ik produceer zijn breed. Ik maak zelf voornamelijk pop, dance & R&B, maar ook in andere genres vind ik leuk om aan te werken. Naast produceren ben ik ook veel bezig met ook het mixen van muziek.

Hoe ik begon

In 2004 werd ik, spelend met m’n lego, enthousiast van een Sensation White CD. Ik vond het fantastisch. In 2009 kocht ik mijn eerste dance CD ‘One Love’ van David Guetta, met hierop het nummer ‘When Love Takes Over’ (ft. Kelly Rowland). Ik was meer dan onder de indruk van het hele nummer, het arrangement, de sounds, de energie en de songwriting. Na het horen hiervan ben ik op onderzoek gegaan naar de achtergrond van het nummer, het was geschreven door NERVO. Hierna ging het balletje rollen: ik ben me toen enorm gaan verdiepen in het produceren; kocht een laptop en productieprogramma. NERVO bleef mijn grote inspiratie. Het was dan ook meer dan geweldig dat ik 10 jaar later, na hard werken, zelf met NERVO mocht werken. Dit was een droom die uitkwam.

Waarom ik ben gaan lesgeven

Wat mij heel erg heeft geholpen in mijn groei was het advies en tips van docenten en mede-producers. Als ik vastliep kon ik daardoor makkelijker en sneller verder. Dit is ook merendeels de reden dat ik ben gaan lesgeven. Het geeft mij een enorme voldoening om mede-producers/songwriters te zien groeien in hun passie.

Productielessen

Is produceren voor jou ook hetgeen wat je het liefst doet en wil je hier verder in groeien? Dan kan ik je hiermee helpen. Tijdens de lessen kunnen we werken aan verschillende aspecten: ik kan algemene feedback geven op je tracks, inhoudelijk uitleggen over veel verschillende dingen (wat compressors, EQ’s, limiters etc. zijn en wat ze doen), helpen met hoe je een arrangement opbouwt (productie en songwriting-wise), leren mixen, ook van bijvoorbeeld band opnames, en veel meer. Je kunt zelf aangeven waar jij behoefte aan hebt en wat jij wilt leren!

Niveau, genre, of programma waarin je werkt maakt niks uit, iedereen is welkom!

Songwritinglessen

Schrijf jij je eigen nummers, maar loop je soms vast of weet je niet hoe je moet beginnen? Dan kan ik je helpen. We gaan luisteren naar hoe jouw favorite nummers zijn opgebouwd en kijken daarna hoe we dit kunnen toepassen aan jouw eigen nummers! We gaan dieper in op arrangementen, melodieën, sounds van instrumenten, teksten, akkoorden, rijmschema’s, gebruik van je stem, etc. Ook bij songwriting maakt het niveau en genre niet uit!

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Angel

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.