Boeken = simpel

Locatie: Locatie Mooof
(5)
Privéles
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klassiek piano en compositie

Andreas Kunstein heeft compositie en klassiek piano gestudeerd aan de Folkwanghochschule in Essen en bij Codarts in Rotterdam. Andreas geeft piano- en compositieles aan beginners (vanaf ± 6) en gevorderden van alle leeftijden. Ook zijn speciale lessen in pianotechniek mogelijk, bijzonder geschikt voor mensen die na een langere pauze weer willen beginnen met piano spelen.

Jong talent

Andreas: “Op 9 jarige leeftijd begon ik piano te leren spelen. Toen componeerde ik ook mijn eerste pianostukken.Ik ontving een grondige piano-opleiding bij de pianisten Heinrich-Ludwig Rittmeyer en Ratko Delorko in Düsseldorf. Na de schoolexamen studeerde ik eerst geschiedenis en filosofie en daarna compositie, piano en saxofoon aan de Folkwanghochschule in Essen en bij Codarts in Rotterdam. Ook heb ik nog een lerarenopleiding gedaan en een aantal jaren als docent Duits aan middelbaren scholen gewerkt.Naast mijn werkzaamheden als componist geef ik sinds vele jaren pianoles en compositieles aan beginners (vanaf ± 6) en gevorderden van alle leeftijden. Graag combineer ik piano- en compositie lessen”.

Wat kun je leren?

In de pianolessen staan de behoeftes en doelstellingen van de leerlingen centraal.Pianomethodes en composities kies ik in overleg met de leerlingen (en ouders bij de jongste leerlingen), maar ik vind het ook belangrijk dat de leerlingen kennis opdoen over de verschillende stijlen van de pianomuziek en de algemene muziekleer.Ik kom zelf vanuit de klassieke muziek, maar leerlingen leren bij mij ook de basis van de populaire muziekstijlen.In mijn opvatting is die basis voor creativiteit en plezier aan de piano een mooi en vloeiend speel. Om dit te bereiken geef ik van begin aan speciale aandacht aan de speeltechniek. Ben je enthousiast geworden, .

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Mooof in Den Haag. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Andreas