Boeken = simpel

Alisa

(3)
Vriendelijk
Goed met kinderen
Doelgericht
Locatie Willem Buytewechstraat
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Willem Buytewechstraat
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.

Introductie

Hallo allemaal! Ik ben Alisa van der Wagt. Een 22-jarige zangeres en songwriter. Vanaf jongs af aan ben ik al helemaal verliefd geworden op muziek. Toen ik 5 was begon ik met het spelen van dwarsfluit. Dit heb ik 7 jaar gedaan. Daarna kwam ik erachter dat mijn hart toch meer ligt bij het zingen. Ik begon met zanglessen, pianolessen, ging optreden op school en was niet meer te stoppen. Vervolgens heb ik auditie gedaan bij de Havo/Vwo voor Muziek & Dans, vooropleiding van Codarts, waar ik een hele fijne en leerzame tijd heb gehad. Momenteel ben ik bijna afgestudeerd aan Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Ik ben mijn eigen band begonnen waar we nu druk mee aan het schrijven zijn. Ik zing zowel covers als eigenwerk maar vind het toch het allerleukste om met mijn eigen muziek te performen. Ik vind gevoel in muziek het allerbelangrijkste en dat probeer ik dan ook goed over te brengen tijdens het zingen.

Zangles

Door middel van zanglessen zul je ontdekken wat je allemaal wel niet kan met je stem. Je zult ontdekken wat bij je past, waar je beter in wilt worden en wie je wilt zijn als artiest. Zingen is leuk, en als je dit op een fijne en gezonde manier doet zul je je vrij voelen. We zullen samen doelen stellen en daar naar toe werken om vervolgens die doelen te halen en jezelf te overstijgen en verbazen met wat je allemaal wel niet kan. We zullen ingaan op bepaalde technieken die er zijn die het zingen wat makkelijker maken, en we zullen ingaan op het gevoel, en de performance kant. Dus bijvoorbeeld tekstbeleving, podiumpresentatie. Door te zingen kan je je gevoelens uiten, daarom vind ik tekstbeleving heel belangrijk. Zeker omdat dit ook vaak vergeten wordt omdat men bijvoorbeeld alleen bezig is met de juiste noten raken. Vals zingen doet iedereen wel eens, wees daar niet bang voor.
Tijdens de lessen kunnen we ook werken aan het schrijven van nummers. Ik ben zelf veel bezig met het schrijven van mijn eigen muziek en het is een fantastisch gevoel als je alles op papier kan zetten en kan vertalen naar muziek. Dit gevoel zou ik graag willen delen. We kunnen kijken naar je tekst, melodie, akkoorden, en daar dan lekker diep op in gaan. En op die manier ontdekken wat bij jou past.

Ik zou je dus graag willen helpen met het ontdekken van jou beste kwaliteiten als zangeres, als songwriter, als artiest. Jezelf uitdagen en je doelen behalen. Meer zelfvertrouwen naar boven halen en doen waarvan je dacht dat je het nooit zou kunnen. Je veilig laten voelen in het stoppen van je gevoel in muziek. En als aller belangrijkste, gewoon heel veel plezier beleven met het zingen

 

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Alisa

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.