Boeken = simpel

Aleksandra

(1)
Vriendelijk
Doelgericht
Locatie Hilversum Centrum
vanaf€ 22,50per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Hilversum Centrum
vanaf€ 22,50per 30 min.

Introductie

Ik heet Aleksandra, ik ben een violiste en viooldocente. Mijn muziekopleiding begon op 6-jarige leeftijd op een muziekschool in mijn geboorteland Litouwen. Al snel begreep ik dat ik een professionele violiste wilde worden. 10 jaar later verhuisde ik naar Nederland waar ik mijn studie voortzette aan het conservatorium van Utrecht en Rotterdam. Voor mijn Master studeerde in Zweden aan het Goteborgs Universiteit.
Sinds 2007 geef ik met veel plezier les aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Naast het lesgeven ben ik vooral actief als kamermusicus.

Vioolles

In mijn lessen geef veel aandacht voor het aanleren van een goede basistechniek en ontspannen houding. Daarmee kun je veel meer bereiken en beleef je meer plezier tijdens het viool spelen. Ik vind het bijzonder interessant om een eigen manier van werken voor elke leerling te ontwerpen. Ik probeer altijd op een vriendelijke en creatieve manier het beste resultaat te bereiken.

Kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden, iedereen is welkom in mijn studio!

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Aleksandra

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.