Boeken = simpel

Alejandro

Thuisstudio Pieter de Hoochweg
vanaf € 19 per 30 min.
Privéles aan huis
Thuisstudio Pieter de Hoochweg
vanaf € 19 per 30 min.

Bachelor en Master Trombone

Alejandro begon aan zijn muzikale studies met 8 jaar in Spanje. In het Malaga Conservatorium behaalt hij zijn eindexamen met honours samen met de titel trombone docent met de hoogste scores. Om zijn muzikale kennis te vergroten verhuist Alejandro naar Nederland en vervolgt hij zijn studie aan de Hogeschool van de Kunsten “Codarts” te Rotterdam. Hier ontwikkelt en ontplooit hij zijn muzikale noties mede dankzij Rotterdam Trombone Class en zijn docenten Alexander Verbeek en Brandt Attema. Na een periode van 5 jaar gestudeerd te hebben aan Codarts, behaalt hij zijn Bachelor en Master diploma voor Trombone beide met uitstekende scores.

Muzikale loopbaan

In het professionele kader is Alejandro sinds 2015 werkzaam als freelance trombonist in het Philharmonie Zuid-Nederland. Hiernaast werkt hij sinds 2014 ook samen als gast trombonist met Rotterdam Philarmonic Orchestra en het Royal Flemish Philarmonic (België). Ook heeft hij eerder samengewerkt met onder andere; Sinfonia Rotterdam, Rotterdam Camerata, Het Promenade Orkest, Holland Symphony Orkest, Begeleidingsorkest voor Noord-Holland, etc.

In zijn persoonlijke prestaties, was Alejandro in 2012 een van de geselectioneerde kandidaten gedurende 2 jaar voor Rotterdam Philarmonic Academy. In 2014 tijdens zijn Master studie was hij uitgekozen om voor een jaar als ´Fellow Master Student´ de docenten te assisteren en de trombone ensemble class te ondersteunen.

Kamermuziek

Op het gebied van kamermuziek was hij mede oprichter en lid van “Málaga Brass Quintet” van 2007 tot 2011, hiervan moest hij afstand nemen doordat hij naar Nederland ging om zijn studie te vervolgen. In 2013 richtte Alejandro een nieuwe kwintet op genaamd “Pelgrim Brass” met wie hij samen twee jaar later een cd opneemt. Pelgrim Brass wint zelfs de 3e prijs tijdens ´Het Grachtenfestival´ in Amsterdam en is geselecteerd om verschillende concerten te geven op jaarlijkse conventies in 2015 en 2016.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Pieter de Hoochweg in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens. Let op: wegens de coronamaatregelen kan de docent aanbieden om de lessen op dit moment via video te laten verlopen.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost € 15. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Alejandro

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.