Het begin van een muzikale reis

in Rotterdam

Blokfluitles Rotterdam

Blokfluitles Rotterdam bij School of Music. Zou je graag blokfluitles volgen in of rondom Rotterdam op één van onze leslocaties? Wij bieden blokfluitlessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor blokfluitles als beginner of gevorderde.We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze blokfluitdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze blokfluitdocenten in Rotterdam

Zoek je een blokfluitleraar of blokfluitlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 3 docenten.

3 van 3 docenten
Yanou bij Thuisstudio Doorbraak
(3)
Privéles
Blokfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.1 km
bekijk
Letizia bij Thuisstudio Graaf Florisstraat
English
Privéles
Blokfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.3 km
bekijk
Desirée bij Thuisstudio Beukelsdijk
(3)
Privéles
Blokfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.4 km
bekijk
Bekijk alle 3 blokfluitdocenten in Rotterdam

Onder leiding van een ervaren docent kan je in Rotterdam aan de slag om de blokfluit beter te leren beheersen. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Blokfluit spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen blokfluitlessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen.

Blokfluit leren spelen bij School of Music

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand.Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij blokfluitles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze blokfluitdocenten. Tijdens een proefles blokfluit informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles blokfluit in Rotterdam. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Leslocaties blokfluitles in Rotterdam