Het begin van een muzikale reis

in Nederland

Blokfluitdocent

Op zoek naar een blokfluitdocent in Nederland? School of Music biedt een gemakkelijk overzicht van blokfluitdocenten. Lijkt het je leuk om blokfluitles te volgen op één van onze leslocaties? Wij bieden blokfluitlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze blokfluitlessen zijn beschikbaar voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de blokfluit of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze blokfluitdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze blokfluitdocenten

Zoek je een blokfluitleraar of blokfluitlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 3 docenten.

3 van 3 docenten
Desirée bij Thuisstudio Beukelsdijk
(3)
Privéles
Blokfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Letizia bij Thuisstudio Graaf Florisstraat
English
Privéles
Blokfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Yanou bij Thuisstudio Doorbraak
(3)
Privéles
Blokfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 3 blokfluitdocenten

Blokfluit leren spelen bij School of Music

Onder leiding van een ervaren blokfluitdocent kan je aan de slag om de blokfluit beter te leren beheersen. Veel van onze blokfluitdocenten zijn tevens actief als uitvoerend performer. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Blokfluitlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, gezelligheid, aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je blokfluit? Neem het mee naar je proefles, samen stellen jullie dan een plan op om de muziek te spelen die jou verder helpt. Tijdens een proefles blokfluit informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze blokfluitdocenten. Boek meteen je proefles blokfluit online. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In onze planner kun je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles blokfluit boeken.

Leslocaties blokfluitles