Gitaar
leren spelen
vanaf het begin

Beginnerscursus gitaar volwassenen

Groepsles gitaar voor volwassenen

Eerste liedjes op de gitaar
In deze beginnerscursus gitaar leer je in groepsverband de beginselen van het gitaarspel. Na afloop van de cursus kan je je eerste liedjes spelen op de gitaar. Tijdens de cursus gaan we met elkaar aan de slag met akkoorden, tokkelen en het meespelen van bekende nummers.

shutterstock_250233883-e1528985577388.jpg
Beginnerscursus gitaar volwassenen in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle beginnerscursus gitaar volwassenendocenten
Bekijk de docenten

Gitaarles voor beginners en licht gevorderden
De cursus vindt plaats in een groep van 5 tot 8 personen en bestaat uit 12 wekelijkse lessen van een uur. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Om deel te kunnen nemen heb je een akoestische gitaar nodig en een goed humeur ;) De beginnerscursus gitaar is geschikt voor beginners en licht gevorderden die hun gitaarspel willen verbeteren.

Locatie en docent
De lessen worden gegeven door Gonçalo Monteiro. Gonçalo is een multi instrumentalist die naast gitaarles ook basles en zangles geeft. Gonçalo heeft veel ervaring met zowel privéles als les aan groepen. Heb je nog geen eigen gitaar en wil je al wel een eerste les volgen? Dan kan je het beste eerst een privé-proefles boeken. De lessen vinden plaats in het wijkgebouw Oud Charlois aan de Clemensstraat 111 in Rotterdam.

WijkcentrumOudCharlois.jpg

Alle lessen bij School of Music

0 resultaten
    Helaas! We hebben overal gezocht maar kunnen niks vinden. Je kan het nog eens proberen met een andere zoekterm.
    Bekijk alle 0 docenten