Spelenderwijs
gitaar
spelen

Beginnerscursus gitaar kinderen

Groepsles gitaar voor kinderen

Spelenderwijs gitaar spelen
Tijdens de cursus gitaar voor kinderen gaan we op een leuke en uitdagende manier aan de slag met de gitaar. We gaan het hebben over verschillende onderwerpen: wat kan je er allemaal mee en hoe zit een gitaar in elkaar? In de cursus worden de kinderen op een speelse manier uitgedaagd om liedjes te oefenen en de basistechniek van gitaar spelen onder de knie te krijgen.

MG_0547_WEB_Willem-de-Kam-e1519661326548.jpg
Beginnerscursus gitaar kinderen in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle beginnerscursus gitaar kinderendocenten
Bekijk de docenten

Gitaarles voor kinderen van 9-12 jaar
De beginnerscursus gitaar is geschikt voor kinderen van de bovenbouw van de basisschool in de leeftijdsgroep 9 tot 12 jaar. De cursus vindt plaats in een groep van 5 tot 8 personen en bestaat uit 12 wekelijkse lessen van 45 minuten. Om te kunnen meedoen heb je een eigen akoestische gitaar nodig. Dit kan een 'gewone' akoestische gitaar zijn of een kleinere versie zoals een 1/2 of 3/4 gitaar. De lesmaterialen krijg je tijdens de les.

Locatie en docent
De lessen worden gegeven door Gonçalo Monteiro. Gonçalo heeft veel ervaring met lesgeven aan kinderen en is een multi instrumentalist die naast gitaarles ook basles en zangles geeft. Je kunt na het afronden van de cursus eventueel doorgaan met privéles gitaar of een andere groepsles. De lessen vinden plaats in het wijkgebouw Oud Charlois aan de Clemensstraat 111 in Rotterdam op donderdagmiddag. Je kunt direct een plek in de groep reserveren door een proefles te boeken.

Alle lessen bij School of Music

0 resultaten
    Helaas! We hebben overal gezocht maar kunnen niks vinden. Je kan het nog eens proberen met een andere zoekterm.
    Bekijk alle 0 docenten