De meest relaxte persoon op het podium

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Basgitaarles Delfshaven

Basgitaarles Delfshaven bij School of Music. Grooven, grooven en nog eens grooven. Dat doe je natuurlijk op de basgitaar! Hét instrument waarop ritme en melodie samenkomen. Kom langs voor een proefles en overtuig jezelf!

Wil je graag beter basgitaar kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in de omgeving van Delfshaven? Wij bieden basgitaarlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de basgitaarles als beginner of gevorderde.

Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren basgitaardocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onder leiding van een enthousiaste docent kan je in Delfshaven aan de slag om de basgitaar beter te leren beheersen. Basgitaarlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze basgitaarlessen geldt 1 maand opzegtermijn.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten.  Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij basgitaarles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Boek direct online je proefles in Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Basgitaarles in Delfshaven

Onze basgitaardocenten in Delfshaven

Jeroen geeft basgitaarles en gitaarles, en is op de basgitaar afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht (bachelor) en Rotterdam (master). Jeroen...
gitaarles
vioolles