De meest relaxte persoon op het podium

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Basgitaarles Capelle a/d IJssel

Basgitaarles Capelle a/d IJssel bij School of Music. Grooven, grooven en nog eens grooven. Dat doe je natuurlijk op de basgitaar! Hét instrument waarop ritme en melodie samenkomen. Kom langs voor een proefles en overtuig jezelf!

Zou je graag basgitaarles volgen in Capelle a/d IJssel op één van onze locaties? Wij bieden basgitaarlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de basgitaarles als beginner of gevorderde.

Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze basgitaardocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onder leiding van een professionele basgitaardocent kan je in Capelle a/d IJssel aan de slag om de basgitaar beter te leren beheersen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze basgitaardocenten. Basgitaar spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen basgitaarlessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn

Veel van onze basgitaardocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je basgitaar? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Boek direct je proefles online in Capelle a/d IJssel. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Basgitaarles in Capelle a/d IJssel

Onze basgitaardocenten in Capelle a/d IJssel

Max Abel geeft bas- en gitaarles. Hij is in 2014 afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium als muziekproducer. Max speelt meerdere instrumenten...
gitaarles
Tijdens de conservatorium tijd lag de focus vooral op jazz maar groeide ook de liefde voor pop, rock, soul en wereldmuziek, in het bijzonder Afrikaans...
gitaarles