De meest relaxte persoon op het podium

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Basgitaarles Blijdorp

Basgitaarles Blijdorp bij School of Music. Grooven, grooven en nog eens grooven. Dat doe je natuurlijk op de basgitaar! Hét instrument waarop ritme en melodie samenkomen. Kom langs voor een proefles en overtuig jezelf!

Wil je graag beter basgitaar kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Blijdorp? Wij bieden basgitaarlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor basgitaarles als beginner of gevorderde.

We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze basgitaardocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze basgitaarlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren basgitaardocenten (in Blijdorp) die jou graag helpen om de basgitaar (nog) beter te beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

De ervaring leert dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze basgitaardocenten. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Basgitaarlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je basgitaar? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Boek nu je proefles online in Blijdorp. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Basgitaarles in Blijdorp

Onze basgitaardocenten in Blijdorp

Gonçalo groeide op in Portugal in een muzikale familie, zo speelde zijn opa banjo en zijn zus piano. Hij begon op 15 jarige leeftijd met het bespelen...
gitaarles
gitaarles