Test je muzikale skills in de praktijk

in Nederland

Bandcoachingdocent

Op zoek naar een bandcoachingdocent in Nederland? School of Music biedt een gemakkelijk overzicht van bandcoachingdocenten. Ben je op zoek naar bandcoachingles of wil je bandcoachingles voor je kind aanvragen? Wij bieden bandcoachinglessen aan voor cursisten met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de bandcoachingles als beginner of gevorderde. We werken met ervaren docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze bandcoachingdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze bandcoachingdocenten

Zoek je een bandcoachingleraar of bandcoachinglerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 3 docenten.

3 van 3 docenten
Ruben bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(2)
Privéles
Bandcoaching
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Oriol bij Thuisstudio Nieuwe Binnenweg
English
Privéles
Bandcoaching
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Oriol bij Locatie Pieter de Hoochweg
English
Privéles
Bandcoaching
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 3 bandcoachingdocenten

Bandcoaching leren spelen bij School of Music

Onder leiding van een professionele docent kan je aan de slag om de bandcoaching beter te leren beheersen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Telkens blijkt weer dat leerlingen heel erg blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de bandcoachingdocenten. Bandcoaching spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Onze lessen kunnen je goed helpen om met regelmaat te blijven studeren. Veel van onze bandcoachingdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze bandcoachinglessen geldt één maand opzegtermijn. Tijdens een proefles bandcoaching informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze bandcoachingdocenten. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij bandcoachingles? Neem het mee naar je proefles, samen stellen jullie dan een plan op om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Boek vandaag je proefles bandcoaching online. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In onze planner kun je de actuele tijden zien en direct een proefles boeken.

Leslocaties bandcoaching