Test je
muzikale skills
in de praktijk

Bandcoaching Almerem

Bandcoaching Almerem bij School of Music. Heb je altijd al eens in een band willen spelen of zit je al in een band en heb je behoefte aan goede feedback en tips om een strakke performance neer te zetten? Dan ben je bij School of Music aan het goede adres. De cursus bandcoaching is beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen.

Bekijk de bandcoachingdocenten

Bandcoaching leren spelen

Je bent welkom voor de bandcoaching als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze bandcoachingdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij bandcoaching? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles bandcoaching informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vind een bandcoachingdocent in Almerem

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Almerem. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de bandcoachingdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.