Je toehoorders
betoveren
doe je met de accordeon

Accordeonles Rotterdam Noord

Accordeonles Rotterdam Noord bij School of Music. De accordeon is een een veelzijdig instrument waarmee je vele kanten op kunt. Van Balkan tot Bach en van folk tot pop, alles is mogelijk!

Bekijk de accordeondocenten

Accordeon leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met accordeonlessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de accordeon of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze accordeondocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij accordeonles? Tijdens een proefles accordeon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vind een accordeondocent in Rotterdam Noord

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rotterdam Noord. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de accordeondocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.