Je toehoorders betoveren doe je met de accordeon

in Rotterdam Noord

Accordeonles Noord

Accordeonles Rotterdam Noord bij School of Music. Op zoek naar accordeonles in of in de buurt van Rotterdam? Wij bieden accordeonlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze cursus accordeonles is geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Onze accordeondocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze accordeondocenten in Noord

Zoek je een accordeonleraar of accordeonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 resultaten.

2 van 2 resultaten

Helena

(15)
Vriendelijk
Deskundig
Enthousiast
Thuisstudio Botersloot (2.1 km)
vanaf€ 20per 30 min.
English
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Botersloot (2.1 km)
vanaf€ 20per 30 min.
Helena Sousa Estévez was born in Spain, she began her music studies at the age of 7. She has done her Bachelor and Master of Music in Spain and France,…
Bekijk profiel
Accordeonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Simone

(3)
Vriendelijk
Geduldig
Deskundig
Thuisstudio Pieter de Hoochstraat (2.9 km)
vanaf€ 24,75per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Pieter de Hoochstraat (2.9 km)
vanaf€ 24,75per 30 min.
Simone van der Weerden geeft bandoneonles, accordeonles, pianoles en muziektheorieles. Als kind is ze begonnen met het volgen van accordeonlessen om vervolgens klassiek accordeon aan het conservatorium in Tilburg te…
Bekijk profiel
Accordeonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 2 accordeondocenten in Noord

Onze accordeonlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren accordeondocenten (in Rotterdam Noord) die jou graag helpen om de accordeon (nog) beter te beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de accordeondocenten. Accordeonlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze accordeondocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijnTijdens een proefles accordeon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Boek nu je proefles online in Rotterdam Noord. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.